Saffraan linguine

Pastarecept Saffraan linguine

Pasta-saffraan

Ingrediënten:

  • 350 g gedroogde linguine
  • Snufje saffraandraadjes
  • 2 el water
  • 140 g gekookte ham, in reepjes
  • 175 ml volle room
  • 50 g Parmezaanse kaas, versgeraspt
  • Zout en peper
  • 2 eidooiers

Bereiding:

  1. Breng water met wat zout aan de kook in een grote pan met dikke bodem. Voeg de pasta toe, breng het water weer aan de kook en kook de pasta 8-10 minuten, tot hij beetgaar is.
  2. Leg intussen de saffraandraadjes in een andere pan met dikke bodem en voeg het water toe. Breng het aan de kook. Neem de pan van het vuur en laat hem 5 minuten staan.
  3. Roer de ham, room en Parmezaanse kaas door het saffraanwater  en zet de pan weer op het vuur.
  4. Voeg zout en peper naar smaak toe en verhit het mengsel zachtjes en al roerend tot het suddert.
  5. Neem het van het vuur en klop de eidooiers erdoor. Giet de pasta af en doe hem in een voorverwarmde schaal.
  6. Voeg de saffraansaus toe, meng goed en serveer meteen.

Dit is een heerlijk recept die vrij makkelijk klaar te maken.

Wil jij graag op de hoogte blijven van de lekkerste pastarecepten? meld je dan volledig gratis aan en ontvangt wekelijks de nieuwste recepten in je mailbox.

gratis pastarecepten

Heel veel kook plezier,

Annelies

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*