Aardappelsoep met pesto

Aardappelsoep met pesto

aardappelsoep met pesto

Aardappelsoep met pesto ingrediƫnten:

  • 2 el olijfolie
  • 3 plakjes gerookt spek zonder zwoerd, fijngesneden
  • 25 g boter
  • 450 g kruimige aardappelen, in stukjes
  • 450 g uien, fijngesneden
  • 600 ml kippenbouillon
  • 600 ml melk
  • 100 g gedroogde conchigliette
  • 150 ml volle room
  • 2 el fijngesneden peterselie
  • 2 el pesto
  • Zout en peper
  • Versgeraspte Parmezaanse kaas, voor erbij

Aardappelsoep met pesto bereiding:

  1. Aardappelsoep met pesto. Verhit de olie in een grote pan. Bak het spek 4 minuten op middelhoog vuur. Voeg de boter, aardappelen en uien toe en bak het mengsel al roerend 12 minuten.
  2. Schenk de bouillon en melk erbij. Breng het geheel aan de kook en laat het 5 minuten sudderen.
  3. Meng de room erdoor en laat de soep 5 minuten sudderen.
  4. Voeg de peterselie, pesto en zout en peper naar smaak toe.
  5. Schep de soep in kommen en serveer de Parmezaanse kaas erbij.

Deze aardappelsoep met pesto is ook weer heel makkelijk om klaar te maken zonder je uren in de keuken staat. In deze tijden hebben mensen vaak geen behoefte om uren te koken, en daarom houden wij de recepten heel eenvoudig zodat iedereen deze recepten kan klaarmaken.

Op de website vindt je nog meer lekkere pastarecepten die je eenvoudig zelf kan klaar maken zonder ook maar uren in de keuken te staan.

Heb jij ook een lekker pastarecept of soeprecept en wil jij dit met onze bezoekers delen? Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat het recept op onze website wordt geplaatst.

Deel dit recept met je vrienden en familie zodat zij ook op de hoogte zijn van de lekkerste recepten. Laat zeker ook een reactie achter als jij dit recept heb klaar gemaakt. We zijn benieuwd naar jullie reacties.

Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste recepten? Meld je gratis aan en blijft op de hoogte van de nieuwste recepten. Gratis pastarecepten

Heel veel kook plezier,

Annelies

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*