Soep Toscaanse bonensoep klaar maken

Soep Toscaanse bonensoep zelf klaar maken

Soep Toscaanse bonensoep

Soep voor 6 personen ingrediƫnten:

  • 300 g cannellinibonen uit blik, afgespoeld, uitgelekt
  • 300 g borlottibonen uit blik, afgespoeld en uitgelekt
  • ca. 600 ml kippenbouillon of groentebouillon
  • 115 g gedroogde conchigliette
  • 4-5 el olijfolie
  • 2 tenen knoflook, zeer fijn gesneden of geperst
  • 3 el fijngesneden bladpeterselie
  • Zout en peper

soep Toscaanse bonensoep bereiding:

  1. Doe de helft van de cannellinibonen, de helft van de borlottibonen en de helft van de bouillon in een keukenmachine en pureer tot het mengsel glad is.Schenk het in een grote pan met dikke bodem en voeg de resterende bonen toe. Schenk er bouillon bij tot de soep de gewenste dikte heeft. Breng de soep aan de kook.
  2. Voeg de pasta toe en breng de soep weer aan de kook. Zet het vuur lager en kook de soep 15 minuten, of tot de pasta beetgaar is.
  3. Verhit intussen 3 eetlepels olie in een kleine koekenpan. Voeg de knoflook toe en bak hem al roerend 2-3 minuten, of tot hij goudbruin is. Roer de knoflook en peterselie door de soep.
  4. Voeg zout en peper naar smaak toe en schep de soep in voorverwarmende soepkommen. sprenkel er olie naar smaak over en serveer meteen.

Wil jij graag op de hoogte blijven van nieuwe pastarecepten? Schrijf je dan gratis in en ontvangt gratis de nieuwe pastarecepten >>>(Klik Hier) Gratis Pastarecepten<<<

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*