Basisrecept Bechamelsaus

Basisrecept Bechamelsaus klaar maken

Basisgerecht bechamelsaus

 

Basisrecept Bechamelsaus voor 300 ml.

Basisrecept bechamelsaus ingrediƫnten:

 • 300 ml melk
 • 1 laurierblaadje
 • 6 zwarte peperkorrels
 • plakje ui
 • Blaadje foelie
 • 25 g boter
 • 25 g bloem
 • Zout en peper

Basisrecept Bechamelsaus bereiding:

 1. Schenk de melk in een pan en voeg de laurier, peperkorrels, ui en foelie toe. Verhit het mengsel tot het bijna kookt. Neem het van het vuur, leg het deksel op de pan en laat het mengsel 10 minuten trekken. Zeef het in een kan en gooi de smaakmakers weg.
 2. Verwarm de boter in een andere pan. Strooi de bloem erbij en verhit het mengsel al roerend 2 minuten op laag vuur. Neem het van het vuur en roer geleidelijk de melk erdoor.
 3. Zet het mengsel weer op het vuur en breng het al roerend aan de kook. Kook het al roerend tot het dikker en glad wordt. Voeg zout en peper naar smaak toe.

Zoals je kan lezen is dit basisrecept Bechamelsaus ook vrij makkelijk klaar te maken. We streven ernaar om de recepten zo makkelijk mogelijk te maken voor jullie. We weten in deze tijden mensen vaak druk zijn met werken en gezin.

Dan willen we ook niet uren in de keuken staan om pasta gerechten klaar te maken over andere recepten. Daarom streven wij ernaar om alles zo simpel mogelijk te houden, zodat iedereen ook deze lekkere pasta gerechten kan klaarmaken, zonder uren in de keuken te staan.

Op de website staan er natuurlijk nog meer recepten die je kan uitproberen. Heb jij een pastarecept die je graag wil delen met de bezoekers van onze website?

Neem dan contact op met mij en ik zorg ervoor dat het recept op de website geplaatst wordt. Als jij een recept heb klaargemaakt vinden wij het leuk als je een reactie achterlaat op de website.

Wil jij ook op de hoogte blijven an nieuwe pasta gerechten? Schrijf je gratis in, en ontvangt gratis pasta recepten.

Veel kook plezier,

Annelies

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*